Lotus
Body & Massage Centre Gemert
 
  Home - TFM cabine - Ozon cabine - Massages - Nieuw: Bedrijfsmassage - Tarieven - Contact  
 

Onze massages

Hotstone massage
Hotstone massage is een lichaamsbehandeling die een ontspanningsmassage combineert met een hotstone behandeling. Eerst worden op je lichaam, op diversen plekken, voorzichtig stenen geplaatst, die vervolgens worden afgedekt. Vervolgens wordt er op een andere plaats gemasseerd met stenen. Hierna wordt met de handen gemasseerd: het grote voordeel is dat de spieren nu warm zijn waardoor beter en dieper gemasseerd kan worden. Ter afsluiting wordt het gemasseerde deel weer afgedekt en wordt het deel toe waar de stenen liggen gemasseerd. Zo wordt een hele lichaamszijde behandeld.

Lomi-lomi massage
Lomilomi is een massagetechniek die haar oorsprong heeft in de traditie en cultuur van Hawaii. Lomi lomi weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur. Na de massage voelt men zich verjongd en als herboren. Deze authentieke Hawaiiaanse massage omvat zowel fysieke als spirituele technieken.

Ontspannings/sport massage en nek/schouder/been massage
Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede massageolie gebruikt wordt. Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug/nek/schouders en been. In onze praktijk worden géén erotische massages gegeven en géén erogene zones gemasseerd. Wij hebben er voor gekozen om hier telefonisch en per mail niet op te antwoorden.