Lotus
Body & Massage Centre Gemert
 
  Home - TFM cabine - Ozon cabine - Massages - Nieuw: Bedrijfsmassage - Tarieven - Contact  
 

Nieuw bij Lotus Body Centre
Verlagen van personeelskosten door middel van Bedrijfsmassage

Wat is bedrijfsmassage?
Iedere werkgever moet kunnen aantonen wat hij doet om ziekteverzuim bij werknemers te beperken. Ergonomisch kantoormeubilair, een verantwoorde inrichting van de werkplek. Maar ook bedrijfsmassage kan een grote rol spelen in het voorkomen en terugdringen van ziekteverzuim. Bedrijfsmassage is in korte tijd met minimale middelen werknemers binnen een organisatie ontspanning bieden. Bedrijfsmassage wordt gebruikt ter ontspanning, maar ook als preventie van specifieke kantoorklachten, zoals stijve nek, rsi en hoofdpijn. Bij bedrijfsmassage komt lotus Body Centre naar u toe. Uw werknemers worden bij u op kantoor bij voorkeur in een aparte ruimte, onder handen genomen. Deze behandeling duurt hooguit 15 minuten per werknemer.

Waarom bedrijfsmassage
Gezonde en tevreden werknemers hebben een positieve invloed op uw bedrijf. Zij zetten zich voor 200% in. U kunt uw werknemers hiervoor waarderen met bedrijfsmassage. De korte onderbreking van de werkdag zorgt voor een herboren gevoel. Enkele voorbeelden zijn:

 • Kostenbesparing door verlaging van het ziekteverzuim.
 • Verbeteren productiviteit van de medewerkers.
 • Verbeteren van de medewerker tevredenheid.
 • Preventie en RSI reductie.

Bedrijfsmassage kan zowel worden ingezet voor herstel als preventief. Preventie van ziekteverzuim is een stuk voordeliger dan herstel achteraf! Iedere procent dat het ziekteverzuim omlaag gaat is een enorme besparing. Maar als de werkdruk bij gezonde werknemers toeneemt, is de kans op stress en klachten aanwezig. Dit kan leiden tot hoofdpijn, kramp in schouders of nek. Wie regelmatig ontspant om te herstellen, bijvoorbeeld met bedrijfsmassage, voorkomt ziekteverzuim.

Productiviteit.
En preventie: medewerkers die lekker in hun vel zitten presteren beter! Massage`s op de werkplek zijn een uitstekende manier om uw waardevolle medewerkers in een goede conditie te houden.

Onze missie
De missie van ons is het bewust maken van uw werknemers. Door het ondergaan van de bedrijfsmassage ontwikkelen werknemers meer lichaamsbewustzijn ten aan zien van hun houding en bewegingspatroon, daarnaast geven wij uw medewerkers adviezen. Wij constateren uit meerdere evaluaties, dat deze manier van werken werkt.

Is bedrijfsmassage extra luxe?
Nee, bedrijfsmassage van Lotus Body Centre is geen extra luxe. Ook al hebt u een goede inrichting van de werkplek met ergonomisch meubilair.
Naast massage wordt aan de bewustwording van de werknemer aan zijn eigen werkhouding in klachtenpreventie gewerkt. Hoe voorkom en herken je overbelasting? Er worden (strek)oefeningen aangeleerd die makkelijk vanachter het bureau gedaan worden.
De persoonlijke aandacht vergroot de betrokkenheid van de werknemer en is daardoor zeer effectief.

Stressverlichtende bedrijfsmassage
Werknemers krijgen te maken met stressfactoren, spenderen veel tijd achter een pc en lopen vergroot risico op nek- en spierklachten. Met een bedrijfsmassage kunnen deze klachten worden voorkomen en verholpen. Lichamelijke klachten helpen we voorkomen en daar doet u uw voordeel mee!

Bedrijfsmassage als arbeidsvoorwaarde
Als werkgever investeert u in uw personeel. Zit uw medewerker goed in zijn of haar vel, dan presteert hij of zij optimaal. Goede opleidingen en arbeidsomstandigheden zijn essentieel. Bied uw medewerker de mogelijkheid voor een bedrijfsmassage.
Met een bedrijfsmassage van Lotus Body Centre geeft u uw medewerkers een extra personeel voordeel. U zorgt dat medewerkers zich goed voelen en u creëert optimale werkomstandigheden. Mensen komen en blijven graag voor uw onderneming werken.

Verhoogde productiviteit en meer werkplezier.
De stress die werkdruk met zich mee brengt vergt veel van ons lichaam en geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen. Doen we dat niet, dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde houding leiden tot kantoorklachten als: hoofdpijn, stijve nek of schouders, rugklachten, pijnlijke gewrichten en RSI. Tijdens een massage maakt ons lichaam het hormoon oxytocine aan. Dit vormt een tegenwicht voor stresshormoon cortisol. Massage brengt u in balans. Het resultaat van een workmassage op regelmatige basis;

 • Daling kortdurend ziekteverzuim
 • Bewustwording van eigen werkhouding
 • Lichamelijke en geestelijke ontspanning
 • Soepelheid van spieren en gewrichten
 • Toename concentratievermogen
 • Doorstroming van de bloedcirculatie
 • Doorstroom van energie
 • Herstel van spierweefsel
 • Prikkeling van het zenuwstelsel
 • Meer werkplezier

Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een minimale frequentie van 2 massages per maand. Al na enkele behandelingen voelt u het verschil. Uiteraard bent u vrij om dit aantal te wijzigen.

Hoe gaat Lotus Body Centre met bedrijfsmassage te werk?
Lotus Body Centre is zeer ervaren in het implementeren van ziektepreventie, werkplekinrichting en bewustwording bij uw werknemers. Hoe blijf ik gezond, is hierbij het uitgangspunt. Lotus Body Centre komt naar u toe. Uw werknemers worden bij u op kantoor, bij voorkeur in een aparte ruimte, onder handen genomen. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Tijdens de massage wordt persoonlijke aandacht gegeven, dat door iedereen op prijs wordt gesteld. Indien nodig ontvangt de werknemer (strek)oefeningen voor achter het bureau.

Is bedrijfsmassage wel wat voor mijn organisatie?
Ervaar het zelf en maak een afspraak. Geheel vrijblijvend komen wij bij u. U kunt dan zelf ervaren hoe het is om gemasseerd te worden. Ook is er de mogelijkheid om in te gaan op uw specifieke vragen, zoals frequentie, tijdstip, kosten, ruimte en andere praktische zaken.

Wat kost het?
Bedrijfsmassage is maatwerk. Lotus Body Centre maakt vrijblijvend een offerte na inventarisatie van uw wensen. In een aantal gevallen is bedrijfsmassage aftrekbaar van loon- en/of omzetbelasting. Neem hiervoor contact op met uw accountant.

Hoe te bestellen?
Pak de telefoon en maak een afspraak met Lotus Body Centre. 06-54984594. U zet daarmee een juiste stap naar structurele ziekteverzuimpreventie en het verbeteren van de werkvreugde van uw werknemers.

MASSAGETARIEF.
Massage 15 min. ( min.4 personen)                                              € 15,00  per 15 minuten.

Aantrekkelijke korting vanaf 12 personen en bij contract afspraken. Losse massage als relatie geschenk  in de vorm van een cadeaubon zijn beschikbaar.